שאלות ותשובות תשפ"ז
תכנית ניצנים - צהרונים לילדי הגנים וכיתות א' וב' | שנת הפעילות תשפ"ו
. הצהרונים יחלו לפעול ב 1/9/2026, בביה"ס ברחבי העיר ובגנים.
שנת הפעילות תסתיים ביום 30/6/2027.
*החל מ-1/7/2027 תפעל קייטנה, בכפוף לאישור משרד החינוך.
הפעילות בצהרונים מתקיימת בימים ראשון עד חמישי. בגנים, בין השעות 14:00 עד 17:00. ובבתי הספר משעת סיום הלימודים עד 16:30. בחלק ממוסדות החינוך, שעת סיום הפעילות שונה.
יובהר, כי משך הפעילות בצהרון לא יעלה על 3 שעות.
* התכנית לא תפעל בימי שישי, בערבי חג, בימי שביתה ובימי בחירות.
לוח החופשות מפורסם באתר כיוונים » לחצו כאן
- ייתכנו שינויים, בהתאם להנחיות משרד החינוך.
- בשלושת הימים שבין כיפור לסוכות הצהרונים יפעלו במסגרת יום ארוך. התשלום יתווסף לחיוב הראשון.
- קייטנות תתקיימנה, ברישום ותשלום נפרדים, בחופשת חנוכה ובימים שלפני חג הפסח, בהתאם ללוח החופשות.
המחירים מפורסמים באתר הרישום ובתקנון הצהרונים. המחיר מחושב על פי מספר הימים השנתי בתכנית ומחולק לתשלומים שווים, ללא תלות במספר הימים בחודש התשלום. למעט, התשלום בגין הימים הארוכים בספטמבר. המחירים בצהרונים מבוססים על תעריפי תשפ"ו ויעודכנו בהתאם לקול הקורא שיפורסם על ידי משרד החינוך.
יש צורך להביא אישור רפואי מאלרגולוג. במידה ויוחלט על ידי התזונאית כי הילד צריך לקבל הזנה ביתית, יינתן זיכוי בגין המזון ועל ההורה לספק לילדו הזנה ביתית, מדי יום.
יובהר, כי ההזנה הביתית תהיה בכפוף להנחיות. חשוב: המזון בצהרון הינו בשרי/בחזקת בשרי. חל איסור על הכנסת מזון חלבי לצהרון. כמו כן, ההורים מתבקשים שלא להכניס מזון שאינו מאושר במסגרת התכנית. יש להתייעץ עם הרכז/ת.



